Anasayfa » Genel » “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” Dizisinin Güncel Sezonundan İlk Tanıtım Fragmanı!

“Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” Dizisinin Güncel Sezonundan İlk Tanıtım Fragmanı!

BluTV ’de yayınlanan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Öyküsü” dizisinin ikinci sezonundan ilk tanıtım fragmanı geldi!

Erdal Beşikçioğlu ’nun kendisiyle aynılaşan Behzat Ç. kişiliğine hayat verdiği “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Öyküsü” dizisinin Güncel sezonundan ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Üretimciliğini Ortaks Üretim ’ın üstlendiği dizi, birinci sezonu ile büyük alkış toplamıştı. “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Öyküsü” Güncel sezonu ile yakında Güncelden BluTV kitaplığında yerini alacak.

Ayrıca, Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu ve Güven Kıraç gibi adların yer aldığı dizinin Güncel sezon kadrosuna Sergen Deveci, Alper Kut ve Devrim Yakut dahil oldu. Rejisör koltuğunda Devrim Yalçın ’ın oturduğu “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Öyküsü” dizisinin senaryosu Ercan Uğur imzası taşıyor.

“Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Öyküsü” dizisinin mevzusu ne?

Başkomiser Behzat Ç., Cinayet Ofis Amirliği’nde misyonunun başındadır. Fakat Akbaba ve Hayalet ’le beraber tam Cinayet Ofis aldıkları makûs bir haberle sarsılır. Cinayetin kedisi Gaspi Ç., öldürülmüştür… Behzat Ç. ve takımı bir yandan Gaspi Ç. ’nin cinayetini incelerken değişik yandan Ankara ’yı fobiye boğan bir seri katilin peşine düşerler. Ama bu süreçte tek bir katille değil, güçlü bir aile, kanlı infazlar ve derin iletişimler ile karşılaşacaklardır.

İçeriği Oyla

Yorum yapın