Anasayfa » Genel » “Cehennem Melekleri 4” Filminden Güncel Fragman!

“Cehennem Melekleri 4” Filminden Güncel Fragman!

Ülkemizde 1,5 milyonu aşan seyirci kitlesi tarafından izlenen Cehennem Melekleri serisinin 4. filmi için coşku doruktaydı ve beklenen Güncel fragman nihayet yayınlandı!

Göz kamaştıran oyuncu kadrosuyla dikkat toplayan “Cehennem Melekleri” serisinin dokuz sene aradan sonra gelen Güncel filmi “Cehennem Melekleri 4“deri coşku verici bir fragman nihayet paylaşıldı. Ülkemizde toplamda 1.5 milyondan fazla seyirci tarafından izlenen serinin dördüncü kısmı, 22 Eylül 2023 tarihinde Türkiye sinemalarında izleyiciyle buluşacak.

Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren ve Randy Couture’un ikonik rollerine geri döndüğü serinin dördüncü filmi için coşku verici bir kadro oluşturuldu. 50 Cent, Megan Fox, Andy Garcia, Tony Jaa, Eddie Hall, Sheila Shah, Jacob Scipio ve Levy Tran gibi adlar da bu güçlü takıma katılıyor. Yunanistan‘da 2021 senesinde başlayan çekimlerde rejisör koltuğunda ise Scott Waugh bulunuyor.

Spenser Cohen’in özgün öyküsü temel alınarak Max Adams ve John Joseph Connolly tarafından beraber kaleme alınan üretim, ummanın ortasında bulunan bir nükleer füze gemisinin teröristler tarafından ele geçirilmesi sonrası reelleşen tehlike dolu harekâta odaklanıyor.

Kaynak: Box Office Türkiye

İçeriği Oyla

Yorum yapın