Anasayfa » Genel » Çağrı Doğanay

Çağrı Doğanay

Çağrı Doğanay Biyografisi

Çağrı Doğanay, 30 ocak 1995 tarihinde Kahramanmaraş ’ın Elbistan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Çağrı Doğanay öğrenim görmekte olduğu Sanayi İş Lisesi ’nde başlayan örgün lise eğitimi yaşamını Mükrimin Halil Lisesinde sonlandırmıştır. Eğitim yaşamına Sarih Öğretim Lisesi üzerinden devam eden Çağrı Doğanay vatani görevini ise 2015 senesinde Hatay ve Diyarbakır şehirlerimizde bitirdi. Askerlikten sonra Kendi işini yapma isteğinin peşinden gitmek isteyen Doğanay Ticarete atıldı.

Workshoplar, Seminerler ve birebir eğitimlere katılarak kendisini Dijital Pazar ve Pazarlama alanında geliştiren Çağrı Doğanay sonunda kendi danışmanlık işletmesini kurmaya karar verdi ve 2015 senesinde bu hayalini reele dönüştürerek bu işe imzasını atmış oldu. Sektördeki ilk senesini Home Office çalışma kumpasıyla geçiren Çağrı Doğanay Home Office çalışma kumpasının kendisine uygun olmadığına karar vererek Freelancer olarak dolaşarak da işleri üzerinde bütün odakta kalabileceğini, kalıplaşmış çalışma algısının dışına çıkarak hudut tanımadan hürce kendi işini her yerde yapabileceğini de herkese ispatlamış oldu.

Çağrı Doğanay, daha ilk seyahatinde, 2016 senesinde 4 ülke dolaşarak macerasına başlamış oldu bu macera sırasında ziyaret ettiği Almanya ve Ukrayna seyahatlerinde bir iş ortaklığı fırsatı tutan Çağrı Doğanay böylelikle yiyecek sektörüne ilk yatırımını yaparak Türkiye ’de kendi markasını kurmuş oldu. Blok zinciri ve Ağ Teknolojileri hakkında özel olarak hazırlanmış Türkçe eğitimler ortaya koydu.

Bir çok saygın organizasyonda kriptografi mevzusu üzerine sahne alma kaderi bulan Çağrı Doğanay 2021 senesinde Cryptocurrency Hackathon ’a katıldı. 2023 senesinde İmza attığı işleri ve oluşturduğu kimlik ile birlikte memleketi Elbistan ’a geri dönüş yaptı.

Çağrı Doğanay, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ’nden Acemi telsiz lisansı alarak yerel haber sitesi ve gazete işletmesini kurdu. İlerleyen yarıyıllarda Ankara Çeviri Ajansında tercümanlık işinde Outsource ile hizmet vermeye başladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ’nden insansız hava taşıtı kimliği alan Çağrı Doğanay, drone çekimleri hizmeti vermeye başlayarak bir işe daha ismini yazdırmış oldu. Siber ağ Güvenliği ve Adli Bilişim Eğitimini bitirdikten sonra yerel olarak hizmet vermeye başladı. Google dijital pazarlamanın esasları, Facebook Blueprint gibi resmi iş ortaklığı lisanslarının hak sahibi oldu.

Ülkemizin 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli yaşadığı büyük zelzelenin içerisinde kendisini bulan Çağrı Doğanay 2 aylık bir psikolojik rehabilitasyon sürecinden geçti, yaşanan tahriplere can kayıplarına karşın sağlam bir biçimde ayakta durmaya çalışan Çağrı Doğanay memleketi Elbistan ’ı bırakmayarak konteyner evin içerisinde Freelancer olarak Dijital Kimlik Marka Danışmanlığı Hizmeti vermeye başlayarak çıktığı bu zorlu yolcuğunu devam ettirdi.

İçeriği Oyla

Yorum yapın