Anasayfa » Genel » Bluestacks Nedir? Ne İşe Fayda?

Bluestacks Nedir? Ne İşe Fayda?

Bluestacks Nedir? Ne İşe Fayda? sualinin yanıtını arıyorsanız, Gerçek sayfadasınız. Bu yazıda kısaca Bluestacks Nedir? Ne İşe Fayda?  sualini cevapladıktan sonra montaj ve eksi/artı değerlendirmesi bulabilirsiniz. Peki Bluestacks Nedir?

Bluestacks Logo PNG

Android uygulamalarını ve işletim sistemini çalıştırmak için bir Android makine olmazsa olmaz değildir. Fiyatsız bir Windows programı olan BlueStacks, bir yandan Microsoft Office ’te  Word ile çalışırken değişik yandan Call of Duty: Mobile, Clash Royale, Candy Crush Saga, Minecraft ve WhatsApp Messenger, Instagram gibi popüler oyunları ve Android uygulamalarını çalıştırmanıza imkân sağlayan bir Windows programıdır.

Bluestacks Ne İşe Fayda? Bluestacks, dünyada en çok kullanılan Android emülatörlerinden birisidir. Bilgisayarınızda, telefonda oynadığınız oyunları açmak veya değişik yaratıcı uygulamaları kullanmak için Bluestacks ’tan faydalanabilirsiniz. Bluestacks üzerinde Android ’de kurabildiğiniz tüm uygulamaları çok kolay biçimde kurabilir ve kolayca çalıştırabilirsiniz. 

BlueStacks Montajı

BlueStacks ’ı kurmak, EXE dosyasını çalıştırmak kadar kolay ve pratiktir.

Öncelikle Bluestack ’i resmi web sitesinden indirmeniz gerekiyor. bluestacks.com 

bluestacks indir

Ekranın alt kısmındaki Bluestacks  indir düğmesine tıklamanız yeterlidir. Ardından ekranda görünen .exe dosyasını çalıştırmanız gerekir.

► Ancak Bluestacks öykünücüsünü indirmeden evvel, Windows sisteminizde .NET çerçevesinin yüklü/mevcut olup olmadığını bir kere hakimiyet faktörüz iyi olur.

Bluestacks programı, 2GB RAM ve 9GB disk alanı istemektedir. Programın ilk kere başlatılması azıcık zaman alır.

İçeriği Oyla

Yorum yapın