Anasayfa » Genel » Aynaz Deedra kimdir? Deedra Aynaz Özlen Özkaşıkçı kaç yaşında, nereli, evli mi?

Aynaz Deedra kimdir? Deedra Aynaz Özlen Özkaşıkçı kaç yaşında, nereli, evli mi?

BeIN İZ kanalında Kesişen Kültürler programının sunucusu olarak görev yapan ve aynı zamanda da yazarlık görevinde bulunan Aynaz Deedra, Akare Giyim’in kurucu ortaklarındandır. Peki ama Aynaz Deedra kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Aynaz Deedra kimdir?

Gerçek adı eedra Deedra Aynaz Özlen Özkaşıkçı ’dır. 14 Ağustos tarihinde dünyaya gelen güzel sunucu Deedra aslen Ankaralıdır. Akare Giyim’in kurucu ortaklarından olan isim Florida Merkez Üniversitesi, Bachelor of Science İşletme Yönetimi ile Pazarlama ve Psikoloji alanında Çift Yandal eğitimini tamamlamıştır. Hem Türkçe hem de İngilizceyi anadili gibi konuşmaktadır.

Aynaz Deedra kimdir

Burcu yengeç olan Aynaz Deedra ’nın biri erkek biri kız olmak üzere 2 çocuğu vardır. Emek Un firmasının ortaklarından Ali İhsan Özkaşıkçı ile evlidir.

Akare iç giyim şirketinde kurucu ortak olan ve birbirinden farklı İtalyan markalarını Türkiye pazarına kazandıran Deedra, Bilkent Üniversitesinde de “Anglo Amerikan Kültürleri ve Örgütsel Davranış” dersi vermiş ve bunun dışında da sosyal sorumluluk projelerinde ve birçok pazarlama alanında aktif olarak görevlerde bulunmuştur.

İçeriği Oyla

Yorum yapın