Anasayfa » Genel » Axie Infinity (AXS) nedir? Nasıl alınır?

Axie Infinity (AXS) nedir? Nasıl alınır?

Axie Infinity, bireylerin ekosisteme yaptığı katkılar ile reyin maharetleri ile ekosisteme ehemmiyetli katkılarla bir ölçü token kazanabileceği Pokemon’dan esin alınmış olan bir reyindir. Kripto paralarla alakalı araştırmalar sürat kesmeden devam ederken, bu mevzuda en çok merak edilen reyin veya üniteler arasında da  Axie Infinity yer alıyor. Peki, Axie Infinity nedir? Nasıl alınır? Detaylar haberimizde… 

Axie Infinity AXS nedir? Nasıl alınır?

AXIE INFINITY AXS NEDİR?

Axie Infinity, bireylerin ekosisteme yaptığı katkılar ile reyin maharetleri ile ekosisteme ehemmiyetli katkılarla bir ölçü token kazanabileceği Pokemon’dan esin alınmış olan bir reyindir. Oyuncular ise, eşya toplayabilir ve yükseltebilir, evcil hayvanları için savaşabilir ve arazi tabanlı bir kraliyet de kurabilir.

Axie genetik bilgilerine ve tüm reyin bilgilerine üçüncü şahıslar kolay bir biçimde ulaşılabilir. Bu da topluluk geliştiricilerinin Axie Infinity cihanı içinde kendi vasıtalarını ve tecrübelerini oluşturmalarına da olanak tanır. Axie Infinity, kısmen oyuncularının işlettiği ve sahip olduğu blok zinciri tabanına sahip olan bir savaş ve ticaret oyunudur.

Tamagotchi ve Pokemon gibi çok popüler oyunlardan esin alan Axie Infinity, oyuncuların Axies biçiminde öğrenilen token tabanlı mahlukatları toplamasına, yükseltmesine, üremesine, savaşmasına ve değiş tokuş etmesine olanak tanır. Axie ’ler muhtelif biçimler alabilir ve kuş, su, canavar, nebat, böcek ve sürüngen kısımları da dahil olmak üzere 500’den fazla değişik beden parçası da vardır.

Aktüel yarıyılda ve erken ulaşımda olmasına karşın, Axie haftalık, günlük ve aylık olmak üzere faal kullanıcılar tarafından en iyi Ethereum oyunu olarak sıralanır. Axie coin, şimdiye kadar 6.400’den fazla ETH 2 milyon + USD kazanç elde etti. Axie, reelinde cümbüşlü bir reyin olduğu kadar, aynı zamanda süratli galibiyeti ve güçlü topluluğundan kaynaklanan fırsatlarını tutmak için oynanan bir sosyal ağ ve iş platformunun özelliklerini de üstlenir. Axie ile olağan bir reyin arasında bulunan en temel fark, Blockchain ekonomik tasarımının oyuncuları ekosisteme yaptıkları katkılarından dolayı mükâfatlandırmak için de kullanılır.

AXIE INFINITY AXS NASIL ALINIR?

AXC coin piyasaya çıktığı günden beri çok büyük zaferler elde etmiş ve pek çok kripto para borsasında kısa vakit içinde listelenmeyi muvaffak olmuştur. AXS Coin şu kripto para borsalarında listeleniyor;

Binance

Okex

Dcoin

DigiFinex

Upbit

ZB.COM

Huobi Evrensel

ABCC

Coinbase Exchange

AAX

FTX

Cryto.com Exchange

VCC Exchange

XT.COM

Kraken

Uniswap gibi pek çok kripto para borsasında listeleniyor.

Axie Infinity coin, 2018 yılında Vietnamda heyetti. Axie Infinity ’nin öğrenilen reyin bilgileri üzerinden tanımlanan kripto para yapımı yapmaya olanak tanıyan projeler arasında yer alır. Aynı ada sahip olan savaş oyunu içinde yer alan kullanıcılar, reyin bilgilerini de dikkatli bir biçimde işleyerek reyin oynarken de coin üretebiliyor. Oyuncular ise, fonların idaremesi mevzusunda da genellikle söz sahibidir. Vietnam merkezli bir biçimde misyon yapan bu yaradılış 2018 senesinden beri Aleksander Larsen ve Trung Nguyen tarafından yaşama geçiriliyor.

 

İçeriği Oyla

Yorum yapın