Anasayfa » Genel » Amazon Prime Video ’nun İlk Yerli Dizisi “Düğüm”ün Çekimleri Başladı!

Amazon Prime Video ’nun İlk Yerli Dizisi “Düğüm”ün Çekimleri Başladı!

Amazon Prime Video ’nun ilk Türk dizi projesi “Düğüm” için çekimler başladı!

Başrollerinde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak ’ın bulunduğu Amazon Prime Video dizisi “Düğüm” için çekimler başladı. Amazon Prime Video ’nun ilk Türk dizisi olma özelliğini taşıyan “Düğüm”, gizem ve gerilimle örülü bir öykü sunuyor. 

Can Ulkay ’ın rejisör koltuğunda oturduğu “Düğüm” dizisinin senaryosunda Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun imzası var. Merakla beklenen üretim için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Diziden yayınlanan ilk görselleri ise altta araştırabilirsiniz.

“Düğüm” dizisinin mevzusu ne?

Amazon Prime Video ’nun “Düğüm” dizisinin mevzusu ise şöyle:

İçtenliğiyle herkesin favorisi olmuş Neslihan Turhan Bergüzar Korel, kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı “Tek Asıl” programını sunan, kariyerinin doruğunda ünlü bir habercidir. Tek çocuğu Can ’ın, dostu Leyla’yı öldürmekle yargılanmasıyla Neslihan’ın samimilik ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Oğlunu gözetmekle; hakikatin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, yaşamının en ehemmiyetli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu mapusa atma pahasına Leyla’nın katilinin peşine düşecek midir?

İçeriği Oyla

Yorum yapın