Anasayfa » Genel » 2023 Yılında Yatırımcıyı Zengin Edecek 7 Altcoin

2023 Yılında Yatırımcıyı Zengin Edecek 7 Altcoin

Altcoin dünyası 2023 senesini bekliyor. Güncel senede yatırımcının gözü kulağı bu 7 altcoin de olacak. Analistlerin birer birer yaptığı tahlillerle beraber gelecek senenin en parlak altcoinleri de kripto para alakalılarının hizmetine sunuldu.

İşte 2023 Senesinde Patlama Yapması Beklenen 7 Altcoin

* RobotEra Piyasanın ünlü metaverse projeleri Decentraland ve The Sandbox’a kapsamlı bir seçenek geliştiren proje, ön satışın ilk ayağında çok uygun maliyetten token satış yapmasının da tesiriyle yatırımcılardan büyük arz görüyor.
* Dash 2 Trade Dash 2 Trade D2T, yatırımcıların kripto para ünitesinden kâr etmek için gereken vasıtalarla donatmayı hedefleyen halihazırda ön satışta olan bir kripto projesi olarak belirleniyor.
* IMPT. io IMPT.io, karbon kredilerinin kullanımı yoluyla karbon imalini eksiltmeye odaklanan bir kripto projesi ve karbon ayak izini eksiltmeye teşvik etmek için oluşturulmuş Güncellikçi bir sosyal medya platformudur.

İşte 2023 Piyasa Sahnesinde Yükselebilecek 8 Altcoin! – Kriptokoin.com

* Calvaria Calvaria, oyuncuların NFT kartlarından stratejik desteler oluşturduğu ve değişik oyunculara karşı savaştığı, P2E temalı bir kripto oyunudur.
* Battle Infinity Battle Infinity, kripto para piyasasında son zamanlarda çok büyük rağbet gören NFT projeleri olsa da, değişik projelerin yanında göze çarpan bir projedir.
* Lucky Block Lucky Block Coin, Binance Smart Chain platformu tarafından desteklenen, kripto para tabanlı bir loto platformudur.
*TamaDoge Tamadoge BÜTÜNE, ‘Tamaverse’in yerel tokeni olarak hareket edecek deflasyonist bir kripto para üniteyidir.

 

İçeriği Oyla

Yorum yapın